MEET

 

MASTERPIECE

 

Masterpiece is een bijzonder project. Na het winnen van 48 Hour Amsterdam en Rotterdam 2016 hebben we besloten om met de cast en crew van de winnende teams een film te draaien onderweg naar de Wereldfinale van 48 Hour Film Project in Seattle. Met 12 man/vrouw zijn we met twee campers vanuit Los Angeles naar Seattle gereden terwijl we in vierenhalve dag deze psychologische thriller hebben gedraaid. Logline: De gefrustreerde Duitse filosofie schrijver Walter Bergmann besluit na het floppen van zijn eerdere werk een radicaal ander boek te schrijven. CAST: Peter Post Genevieve Giuffre Sytse Faber CREW: Regie: Marc Eikelenboom Cinematografie: Luuk de Kok en Boje Ploeg Edit Sander van Benthem en Jordy Holtslag Producenten: Thijs de Neeve, Remy Mulder en Jennifer Eikelenboom Scenaria: Marc Eikelenboom en Sytse Faber Opnameleider: Thijs de Neeve Geluid op set: Ron van Riel Colorgrading: Luuk de Kok Licht/Camera-assistent: Mischa van Schajik Componist: Ron van Riel Sound Design: FeverFilm Jaim Sahuleka en Jordy Ebben Catering: Eveliene Honselaar MET DANK AAN Budgetcam Gemeente Rotterdam Thomas Buwalda Clyde Gunther Reviews: Rome Independent Prisma Awards

Masterpiece is een bijzonder project. Na het winnen van 48 Hour Amsterdam en Rotterdam 2016 hebben we besloten om met de cast en crew van de winnende teams een film te draaien onderweg naar de Wereldfinale van 48 Hour Film Project in Seattle. Met 12 man/vrouw zijn we met twee campers vanuit Los Angeles naar Seattle gereden terwijl we in vierenhalve dag deze psychologische thriller hebben gedraaid.

 

Logline: De gefrustreerde Duitse filosofie schrijver Walter Bergmann besluit na het floppen van zijn eerdere werk een radicaal ander boek te schrijven.

 

CAST:

Peter Post

Genevieve Giuffre

Sytse Faber

 

CREW:

Regie: Marc Eikelenboom

Cinematografie: Luuk de Kok en Boje Ploeg

Edit Sander van Benthem en Jordy Holtslag

Producenten: Thijs de Neeve, Remy Mulder en Jennifer Eikelenboom

Scenaria: Marc Eikelenboom en Sytse Faber

Opnameleider: Thijs de Neeve

Geluid op set: Ron van Riel

Colorgrading: Luuk de Kok

Licht/Camera-assistent: Mischa van Schajik

Componist: Ron van Riel

Sound Design: FeverFilm Jaim Sahuleka en Jordy Ebben

Catering: Eveliene Honselaar

 

MET DANK AAN

Budgetcam

Gemeente Rotterdam

Thomas Buwalda

Clyde Gunther

 

Reviews:

Rome Independent Prisma Awards

CONTACT

 

ABRAHAM KUYPERLAAN 82A

3038 PN ROTTERDAM

 

Telefoon: (+31)6 412 650 67

 

 

‚Äč

R O T T E R D A M